Sådan slettes en internetgateway fra denne computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til din 'Start' menu og vælg dit 'Kontrolpanel.' Klik på 'Tilføj / fjern programmer' og vælg indstillingen for 'Tilføj / fjern Windows komponenter' i menuen til venstre på skærmen.

2.

Vælg indstillingerne 'Networking Services', der findes på listen 'Komponenter'. Klik på knappen 'Detaljer'. Fjern 'Internet Gateway Device Discovery and Control Client' ved at fjerne markeringen af ​​feltet ud for denne valgmulighed.

3.

Klik på knappen 'Næste' og vælg 'Afslut'. Klik på 'Start' og vælg 'Shutdown'. Vælg 'Genstart' for at genstarte computeren, så indstillingerne træder i kraft og fjern Internet Gateway.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger Windows Vista, klik på 'Start', og vælg 'Kontrolpanel.' Klik på 'Netværk og internetforbindelse' og vælg 'Netværk og delingscenter'. Klik på ikonet 'Administrer netværksforbindelser'. Højreklik på ikonet 'Internet Gateway Device' og klik derefter på 'Slet'. Følg vejledningen på skærmen for at bekræfte dit valg og genstart din computer, før indstillingerne træder i kraft.
  • Internet Gateway installeres og aktiveres som standard på Windows-baserede systemer. Internet Gateway fungerer ved at lytte på port 1900 for enheder på internettet, der sender tilgængelighed til kommunikation. De enheder, som Internet Gateway lytter til, er Universal Plug and Play-kompatible enheder, og ikke alle har brug for denne funktionalitet. Ved at slette eller fjerne Internet Gateway fra din computer kan du øge din sikkerhed, mens du surfer på internettet ved at mindske risikoen for ondsindede hackingforsøg.