Sådan tilslutter du en ekstern antenne til en Mac

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut antennen til USB-porten på din Mac. Hvis antennen er en USB-dongle, ligesom nNano, er der ingen ekstra opsætning til hardware.

2.

Installer software, der følger med antennen. Brug den medfølgende software-cd. Når du har indsat cd'en, skal du vælge indstillingen for at installere softwaren til Mac'en og følge instruktionerne på skærmen.

3.

Monter antennen på et højt sted, hvis du bruger en antenne er beregnet til at blive monteret som CaptiFi.

Tips og advarsler

  • Uanset hvilken model USB-antenne du køber, skal du altid læse brugervejledningen som trin til softwareinstallation kan afvige lidt fra produkt til produkt.
  • Forskellige USB-antenner passer til forskellige behov. En USB-antenne dongle er ofte ideel til at bruge en computer i hjemmet eller tilslutning til offentlige Wi-Fi-spots. En USB-antenne, der har en monterbar antenne, er mere ideel til løsninger med længere rækkevidde; for eksempel, hvis du er i en RV eller en båd med din bærbare computer. Læs vejledningen i manualen for optimal antenneplacering.
  • Når du har tilsluttet USB-antennen og installeret softwaren, vil der normalt ikke være flere yderligere trin for at få antennen til at fungere. Du skal dog altid kontrollere brugervejledningen til det specifikke produkt, du har købt for at sikre, at der ikke er ekstra trin, der er unikke for dit produkt.
  • En USB-antenne, der er tilsluttet din Mac, vil kun øge computerens rækkevidde den er forbundet til Det vil ikke øge rækkevidden af ​​den basestation, der opretter det trådløse netværk.
  • Selv i den mest ideelle opsætning kan du opleve, at den trådløse signalstyrke på din Mac mangler. Ved at vedhæfte en ekstern antenne til din Mac kan du ikke kun øge den trådløse signalstyrke, så du får mere fleksibilitet i, hvor du opretter din computer, men det kan også øge din forbindelseshastighed, så du hurtigt kan downloade filer og websites.