Hjemmelavede trådløse router antenner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord for at beskytte overfladen. Pop åbner pop-topen af ​​sodavanden. Tøm sodavand i køkkenvasken (eller drik den). Stå sodavanden på avisen. Fjern toppen af ​​sodavanden med dåseåbningen. Kaste den udskårne top af sodavandet i skraldespanden. Vask sodavanden med vand i køkkenvasken med opvaskemiddel. Tør sodavanden ud med et papirhåndklæde.

2.

Stil sodavanden på avisen. Mål tre inches op fra bunden. Bor et hul i siden på det 3-tommers mærke med den bærbare boremaskine.

3.

Sæt strimler af kanaltape rundt om åbningen af ​​sodakassen. Smør strimlerne af duct tape ned med dine fingre.

4.

Anbring den trådløse routers antenne i hullet i sodavandens side.

p> 5.

Mål den åbne ende af din hjemmelavede trådløse routerant antenne i retning af enheder, der deler WiFi-signalet via routeren.

Tips og advarsler

  • Lav en anden hjemmelavet antenneforstærker, hvis der er en anden antenne på den trådløse router.
  • En trådløs router har til formål at gøre det muligt for et internetmodem at levere en række enheder med et trådløst internet signal. Ved at øge routerens antenne sikres det, at det trådløse signal kan modtages uden forstyrrelse eller tab af signalstyrke. En hjemmelavet antenne vil hjælpe den eksisterende antenne på den trådløse router og øge signalet. Du skal bruge et par forsyninger, der ofte findes omkring huset, men ingen specielle færdigheder. Den trådløse router behøver ikke at blive adskilt, og derfor vil eventuelle garantier ikke blive forstyrret.