Sådan finder du en DHCP / IP-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Find DHCP IP-adressen på en pc

1.

Klik på knappen Start og vælg 'Kør ....' Skriv bogstaverne 'cmd' (uden citater ) og tryk på 'OK' eller 'Enter' -tasten.

2.

Skriv ordene 'ipconfig / all' (uden citater) i slutningen af ​​'u0026 gt;' der vises i kommandopromptvinduet, når det åbnes. En lang række tal vises.

3.

Scan gennem listen over tal, der vises. Ved siden af ​​ordene 'IP-adresse' bliver den IP-adresse, som DHCP har tildelt.

Find DHCP IP-adressen på en Mac

1.

Klik på ikonet for forstørrelsesglas (Spotlight-søgningen) i øverste højre hjørne af skrivebordet. Skriv i ordet 'Terminal' i tekstfeltet. Vælg 'Terminal' -programmet, der vises øverst i søgeresultaterne.

2.

Bestem, om du opretter forbindelse til internettet via Ethernet eller AirPort. Hvis du forbinder via ethernet, skal du skrive denne linje i terminalkommandoprompten:

ipconfig getpacket en0Hvis du tilslutter via AirPort, Udskift 'en0' med 'en1.'

3.

Scan gennem linjerne med oplysninger, der vises. Tallet ved siden af ​​ordene 'server\_identifier (ip)' er din DHCP IP-adresse.

Dynamisk Host Configuration Protocol (DHCP) er en tjeneste, der tildeler dynamiske (i stedet for statiske) Internet Protocol (IP) adresser til en computer baseret på de tilgængelige IP-adresser på netværket. En IP-adresse udløber efter en bestemt mængde dage, så computerens IP-adresse ændres afhængigt af klokkeslættet og det netværk, du forsøger at oprette forbindelse til. Du kan muligvis finde din DHCP-tildelte dynamiske IP til fejlfindingsformål. Du kan opdatere IP-adressen (få en ny tildelt af DHCP), som muligvis løser en dårlig internetforbindelse.