Sådan genereres en CSR for SSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log på din webserver. Klik på 'Start u0026 gt; Administrative værktøjer' og vælg derefter 'Internet Information Services (IIS).' Dette åbner MMC-snap-in for IIS. Dobbeltklik på 'Servernavn' for at udvide din liste. Her ser du tre kategorier 'Application pool, websites og web service extensions.'

2.

Udvid overskriften på hjemmesider, og du skal se dit website navn opført. Højreklik på 'Website' og vælg 'Properties'. Når egenskabsboksen kommer op, skal du klikke på fanen 'Directory security' øverst. Du vil se tre afsnit på vinduet mod bunden, og klik på 'Server certifikat.'

3.

Webservercertifikatguiden starter og klikker på 'Næste'. På denne side skal du vælge 'Opret nyt certifikat' og klikke på 'Næste'. På den næste skærm vil du se to spørgsmål, 'Forbered forespørgslen nu og send det senere' eller 'Forbered forespørgslen nu og send det til en online certificeringsmyndighed.' Vælg 'Forbered anmodningen nu og send det senere' og klik på 'Næste'.

4.

Skriv et 'Navn' for certifikatet og sørg for, at navnet er let at huske. Vælg også din 'Kryptering bithastighed;' Jo højere bitrate jo mere kryptering du vil have, men det vil også forsinke sidens ydeevne.

5.

Skriv dit 'Organisationsnavn' og 'Organisationsenheden.' Typisk vil du indtaste firmaets navn og afdelingen i disse felter og klikke på 'Næste'. Udfyld oplysningerne for dit websted 's' Fællesnavn; ' for eksempel, hvis dit websted er www.thisismysite.com, så skriver du 'www.thisismysite.com' i denne boks. Uanset hvad du angiver i denne boks, er den eneste webadresse, som CSR'en vil blive genereret. Hvis du ønsker at angive en ny webadresse, skal du anmode om en ny CSR og købe et andet SSL-certifikat.

6.

Skriv dit land, delstat og by på den næste skærm og klik på 'Næste'. Indtast et 'Navn' for den tekstfil, der vil have din genererede CSR, og klik på 'Næste'. Gennemgå alle dine oplysninger, der vises, og klik på 'Næste', hvis alt er korrekt. VVS-generationsguiden gemmer oplysningerne til det filnavn, du har angivet. Send CSR til det websted, du køber SSL fra, for at modtage dit SSL-certifikat.

Tips og advarsler

  • Husk, når du vælger en SSL, base ikke din beslutning på bekostning, undertiden billigere betyder ikke altid bedre.
  • Sørg for at indtaste din webstedsadresse, præcis som du vil have det. Hvis folk besøger dit websted ved at skrive 'www.example.com', skal du sørge for at inkludere 'www.' og '.com', ellers fungerer det ikke for det pågældende navn.
  • Virksomheder i dag skal sørge for, at de er forsigtige, når de leverer information via internettet. Med hackere, der har evnen til at opfange, hvad der er kendt som 'pakker', der indeholder de data, der overføres frem og tilbage fra serveren til klientcomputeren, er SSL'er afgørende for at sikre information. SSL står for Secure Socket Layer, som hjælper med at sikre dataene ved at give et sæt to nøgler til kryptering og dekryptering. For at opnå et SSL-certifikat skal du oprette en CSR, som er en certifikatsigneringsforespørgsel, der samler data fra din webserver og den hjemmeside, som du ønsker at have SSL til.