Sådan installeres tilføjelser til Media Player i IE7

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Internet Explorer 7.

2.

Gå til Microsoft Internet Explorer-tilføjelsesgalleriet. (Se Ressourcer.)

3.

Klik på kategorien 'Musik' på venstre side af skærmen. Dette vil vise dig musikrelaterede Internet Explorer-tilføjelser. Klik på navnet på et tilføjelsesprogram for at læse mere om det og se, hvad det gør. Hvis du vil downloade en bestemt tilføjelse, skal du klikke på den orangefarvede 'Tilføj til Internet Explorer' -knap.

4.

Klik på kategorien 'Billeder og videoer' på venstre side af skærmen. Dette vil vise dig en liste over add-ons til Internet Explorer, der tilføjer foto- og fuldvideiløsningsrelaterede funktioner til din Internet Explorer-webbrowser. Klik på navnet på et tilføjelsesprogram for at læse mere om det og se, hvad det gør. Hvis du vil downloade en bestemt tilføjelse, skal du klikke på den orangefarvede 'Tilføj til Internet Explorer' -knap.

5.

Genstart Internet Explorer. Når du har installeret en bestemt tilføjelse, skal du genstarte din browser, før den fungerer. Når browseren er genstartet, vil tilføjelsen automatisk blive aktiveret.

Medieafspillere tillægger dig mulighed for at udføre grundlæggende funktioner, som du normalt ville udføre i en slags medieafspillingsprogram direkte fra Internet Explorer 7-browseren. Visse add-ons kan give dig mulighed for at styre din medieafspiller (så du kan stoppe eller standse en sang uden at forlade browseren), mens andre kan give dig mulighed for at afspille dit indhold direkte fra Internet Explorer. Tilføjelser kan downloades fra Microsofts officielle 'Add-on Gallery.'