Sådan konfigureres en D-Link DSL 2640T

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et RJ11-kabel til ADSL-porten på bagsiden af ​​D-Link-router. Tilslut den anden ende af RJ11-kablet til RJ11-stikket, der er beregnet til dit DSL-internet. D-Link-router er udstyret til at udsende trådløst Wi-Fi-signal.

2.

Åbn en webbrowser på din computer og indtast http://192.168.1.1 og læs siden. Adressen er placeringen af ​​routerens indstillinger. Placer ordet 'admin' i brugernavn og adgangskodefelterne, og indlæs siden.

3.

Klik på 'Home' 'på mappen directory, og klik derefter på' Run Wizard. 'Guiden går igennem opsætningsprocessen, der kræves til DSL-brugere. Indtast først din tidszone, og angiv derefter din internetforbindelsestype, som vil være PPPoE eller PPPoA, og endelig indtast det brugernavn og adgangskode, som din internetudbyder har fået til at bekræfte, at du er en klient hos den pågældende internetudbyder. Klik på 'Gem indstillinger'.

4.

Få adgang til Wi-Fi-guiden ved at klikke på Wi-Fi-ikonet nederst til højre på din computerskærm. Vælg 'WIFI ON' og vent på Wi-Fi-guiden for at finde din D-Link-router. Vælg din router fra listen. Klik på 'Gem forbindelse', og vælg derefter 'Connect.'

Tilslutning af en D-Link DSL 2640T trådløs router kræver mere arbejde end at oprette en D-Link router til kabel-internet. Den største forskel er DSL-godkendelsesprocessen. For at forbinde en DSL trådløs router skal du hente brugernavnet og adgangskoden til DSL-godkendelse fra din DSL-udbyder. Dette sikrer, at du er autoriseret til at udsende trådløst internet. Når du har brugernavn og adgangskode, er processen ikke meget forskellig fra nogen anden router.