Sådan opretter du en lokal bruger i et domæne miljø

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log på din lokale computer ved hjælp af en konto med administrative rettigheder. Hvis din computer er en del af et virksomheds- eller skolens netværk, skal du muligvis spørge din tekniske supportperson for de nødvendige tilladelser.

2.

Klik på menuen 'Start' i Windows 7 og vælg 'Kontrolpanel.' Mens følgende instruktioner er specifikke for Windows 7, ligner processen computere, der kører Windows Vista.

3.

Vælg 'Brugerkonti', og vælg derefter 'Giv andre brugere adgang til denne computer. '

4.

Klik på fanen' Avanceret '. Vælg 'Avanceret' for at starte grænsefladen 'Lokale brugere og grupper'.

5.

Højreklik på 'Bruger', som er angivet i venstre rude under Lokale brugere og grupper . Vælg 'Ny bruger' i kontekstmenuen.

6.

Indtast et brugernavn for den nye bruger, et beskrivende navn som personens for- og efternavn, og indtast adgangskoden til den nye konto. Du skal indtaste passwordet to gange.

7.

Klik på 'Opret', og klik derefter på 'Luk'.

< p>

Tips og advarsler

  • Sørg for at vælge et stærkt kodeord til din brugerkonto for at opretholde systemets sikkerhed. Hvis du modtager en meddelelse om, at den adgangskode, du har valgt, ikke opfylde minimale systemkrav, prøv at vælge et kodeord, der er 'blandet af både store og små bogstaver og tal eller specialtegn, som' $'eller' # '. Se 'Ressourcer' for mere information.
  • Når en computer er medlem af et domæne, definerer domæneadministratoren domænepolitikker, som styrer, hvordan computeren fungerer som en del af dette domæne, og hvilke rettigheder hver bruger i domænet har. Brugere i et domæne miljø, der har administrativ kontrol af deres computer --- har deres domæneadministrators tilladelse ---- kan tilføje lokale brugere til deres computer. Oprettelse af lokale brugere kan være nyttigt, når et program skal køre som en lokal bruger af sikkerhedsmæssige grunde, eller du vil blot have en lokal bruger at have særlig adgang til en given computer uden for domæne-miljøet.