Sådan tilføjes computere til det trådløse netværk Med Linksys-routeren

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Luk computeren og sørg for, at dit DSL- eller kabelmodem er frakoblet.

2.

Slut den ene ende af din Ethernet-kabel på bagsiden af ​​dit modem, der er mærket 'Internet', mens du sætter den anden ende af Ethernet-ledningen bag på din Linksys router Ethernet-port, der er mærket 'Internet'. Dit DSL- eller kabelmodem er nu forbundet til din Linksys-router.

3.

Tag en anden Ethernet-kabel og sæt den ene ende af ledningen i en ledig Ethernet-port på bagsiden af din computer, mens du sætter den anden ende af Ethernet-kablet i en ledig Ethernet-port på din Linksys-router. Din computer er nu forbundet til din Linksys-router, og Linksys-router er forbundet til dit DSL- eller kabelmodem.

4.

Genstart din computer. Klik på din start menu og navigere til dit kontrolpanel. Klik på 'Netværk og Internet', klik på 'Netværks- og delingscenter' og vælg 'Opret en ny forbindelse eller et netværk.'

5.

Klik på Linksys-routeren, når den tilgængelige liste over rutere, du kan oprette forbindelse til befolkede på din skærm.

6.

Opret en unik 10-cifret adgangskode til din nye trådløse forbindelse for at beskytte dig mod personer, der har uautoriseret adgang til dit netværk .

Klik på 'Start' og klik på 'Kontrolpanel' (for computere, der ønsker at oprette forbindelse til dit nye trådløse netværk). Klik på 'Netværk og Internet', og klik derefter på 'Netværks- og delingscenter', og klik derefter på 'Konfigurer et nyt netværk.' Klik på 'Opret forbindelse til internettet.' Din computer vil forsøge at vise dig en liste over tilgængelige trådløse signaler. Klik på Linksys trådløse netværk, der netop blev oprettet og indtast det 10-cifrede kodeord. Din ekstra computer forsøger at få adgang til netværket og oprette forbindelse til internettet.

Dine computere vil ikke oprette forbindelse til internettet, hvis de ikke er konfigureret korrekt til dit Linksys trådløse netværk. Din Linksys-router er broen mellem dit kabel- eller DSL-modem og de computere i dit hjem, som du vil oprette forbindelse til internettet. Tilføjelse af computere til dit trådløse netværk kræver, at du opretter et nyt netværk, som dine computere har adgang til.