Sådan tilslutter du en Mac-computer til en Windows-computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Beregn kabellængden, du skal bruge ved at måle afstanden mellem computere. Vær klar over, at kablet ikke løber i lige linje. For eksempel vil kabel, der løber over en dør, have en gennemsnitlig længde på 16 fod; syv fødder løber op og ned langs dørrammens sider og to meter over toppen. Figur en gennemsnitlig længde på tre fødder for at gå fra skrivebordet til gulvet, hvis computeren sidder på et skrivebord.

2.

Kontroller, at begge computere har et netværkskort (NIC ) eller Ethernet-kort. De fleste computere leveres med et NIC installeret, men NIC'er kan købes og tilføjes om nødvendigt.

På Mac skal du vælge Apple-menuen 'Om denne Mac', 'Mere info' 'Netværk' og ' Placeringer.' Hvis du har 'indbygget Ethernet', har du den nødvendige hardware.

Fra PC Desktop skal du højreklikke for at få adgang til menuen 'Egenskaber'. Vælg 'Hardware', 'Device Manager' og 'Network Adapters', og klik på det grønne ikon for at udvide det pågældende afsnit. Det vil liste enhver NIC og model nummer.

3.

Sammenlign mærker og priser for nav i din lokale store boks butik. Flere producenter har modeller, der omfatter en router, firewall, DHCP-server og andre funktioner. Disse funktioner gør det lettere og sikrere at forbinde dine computere og resultere i en mere effektiv internetforbindelse. Din hub / switch skal forsyne en forbindelsesport til hver computer, til din internetforbindelse hardware, eventuelle delte printere og anden hardware, computerne deler. En fireports hub er den mindste tilgængelige, og fem-port hubs er almindelige.

4.

Kør dine netværkskabler fra hver computer til navet, fastgør kablet til vægge, gulvbrædder og andre fysiske strukturer med wire brads.

5.

Tilslut kablerne til navet i henhold til producentens anvisninger. Begge computere skal registrere netværkssignalet og konfigurere til netværket. Du får en indikation på skærmen, du er tilsluttet.

6.

Find mappen 'Shared Documents' på din Windows-computer. Windows-computere sætter automatisk mappen for delt dokumenter i netværket.

7.

Find mappen 'Shared Documents' med din Mac ved hjælp af 'Gå' rullemenuen og vælg ' Netværk, 'derefter' delte dokumenter. ' Indtast Windows-adgangskoden i pop op-boksen, og computerne er tilsluttet.

Tips og advarsler

  • Når du køber dit netværksnav / Forvent at betale mere for mere fart. 10MHz er langsom og billig, mens 100 MHz er tilstrækkelig til de fleste hjemmenetværker. Hvis du flytter store filer, sikkerhedskopierer computere på tværs af netværket eller har andre situationer med stor brug, kan en 1 GHz-hastighed bedre passe til dine behov.
  • For at oprette forbindelse til en Mac-computer til en Windows-computer skal du oprette et lille computernetværk. Et par stykker hardware er nødvendige, men der kræves ingen yderligere software. Hvis du kan opgradere din computersoftware og bruge et målebånd og en hammer, kan du fuldføre dette projekt.