Min bærbar computer er ikke tilsluttet til internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller alle stikkene til den trådløse router for at sikre, at der ikke er tangler eller krympe i ledningerne. Træk netledningen ud, vent 10 sekunder og sæt den i igen for at nulstille routeren.

2.

Genstart computeren. Giv din computer et par minutter, før du fortsætter med den næste ide for at se om den vil oprette forbindelse til internettet på egen hånd.

3.

Sørg for, at du har forbindelse til Internet. Klik på ikonet Internet i den nederste værktøjslinje på din bærbare skærm. Rul gennem listen, hvis der er tilstødende internetforbindelser, og klik på din. Klik på 'Connect' i nederste højre hjørne af vinduet.

4.

Aktiver din internetforbindelse ved at klikke på 'Start' menuen 'Connect To' og derefter ' Vis alle forbindelser. ' Højreklik på den internetforbindelse, du vil bruge. Klik på deaktiver og følg derefter de samme trin for at genaktivere internetforbindelsen.

5.

Vær opmærksom på vejret, da nogle trådløse internetforbindelser forstyrres under regn eller sne. Vær opmærksom på vejret, hvis det er dårligt og vent det.

6.

Bemærk tidspunktet for dagen, hvis du har konsekvente problemer, som nogle gange overbelaster internetudbyderen dagens. Planlæg at arbejde på din bærbare computer på en anden tid på dagen, hvis dette er problemet for dig.

7.

Prøv at bruge en direkte forbindelse ved fysisk at vedhæfte din laptop til din trådløse router. Tag routeren i nærheden af ​​din bærbare computer, og brug en telefonledning til at forbinde dem. Ring til tjenesteudbyderen, hvis din forbindelse stadig ikke fungerer, da du muligvis har en dårlig router.

Tips og advarsler

  • Som sidste udvej lukkes ned din bærbare computer, tag stikket ud af router og lad alt sidde natten over. Tilslut routeren igen om morgenen og genstart computeren for at se om en aften gør nogen forskel.
  • Ring til din internetudbyder, hvis ingen af ​​ovenstående fungerer. Det kan være, at de har problemer og arbejder dem ud. Hvis ikke, kan de kontrollere linjerne der kommer ind i dit hus og se om der er et problem der.
  • Det er meget frustrerende for alle, der arbejder på computeren for internetforbindelsen, ikke at arbejde. Det spilder tid og penge er potentielt tabt. Før du ringer til din internetudbyder for at komme og tjekke det for dig, opkræver en astronomisk mængde, er der et par ting, du kan gøre for at prøve at få din bærbare computer til at oprette forbindelse til internettet. Start med det indlysende og arbejde dig op til det ikke så oplagt.