Sådan finder du et kodeord for en Verizon Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem routerens producent (som angivet på routeren selv) og få adgang til deres hjemmeside. Naviger til support- og dokumentationsafsnittet på deres websted for at finde standardadgangskoden. For eksempel har Westell en router og et modem, som Verizon bruger med en standard adgangskode til 'admin'. Der er hundredvis af routerproducenter og adgangskoder.

2.

Åbn en internetbrowser, f.eks. Internet Explorer eller Mozilla Firefox. Skriv http://192.168.1.1 i browserens adresselinje. Du bliver bedt om at indtaste et brugernavn og kodeord. Indtast producentens standard brugernavn og adgangskode.

3.

Besøg Verizons websted og klik på deres support og teknisk support link for at finde standardadgangskoder til deres routere, hvis producentens adgangskode ikke virker. Du kan blive bedt om at nulstille dit modem til standardindstillingerne, for at adgangskoden skal accepteres.

4.

Tryk og hold routerens nulstillingsknap i 30 sekunder. en skarp genstand, såsom en stift eller en papirclips, for at trykke på Reset-knappen. Nulstil-knappen er normalt placeret bag på din router, nærmest Ethernet-porten eller vekselstrømsadapterkæden.

5.

Tag stikket ud af væggen, mens du stadig trykker på Reset-knappen i 30 sekunder. Hold routeren frakoblet i ca. et minut.

6.

Tilslut router. Åbn din internetbrowser og få adgang til http://192.168.1.1. Indtast brugernavn og adgangskode, som du har placeret fra producentens websted eller fra Verizons supportwebsted.

Verizon tilbyder højhastigheds-internet og en router, der forbinder dine computere med internettet. Hvis du har brug for adgang til sikkerhedsindstillingerne i dit netværk, skal du kende adgangskoden for at få adgang til dine routerindstillinger. Routerens adgangskode er baseret på routerens mærke. Verizon gør ikke routere, men de arbejder sammen med visse producenter, der gør routere kompatible med deres service.