Sådan forbinder du Linksys WAP54G

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for den trådløse router ved at trække netledningen ud af enhedens bageste kontrolpanel.

2.

Tænd for modem slukket. For at gøre det skal du trække netledningen ud af enhedens bageste kontrolpanel. Hvis modemet har en 'On / Off' -kontakt, skal du dreje kontakten til 'Off' og undgå at trække netledningen ud af enheden.

3.

Tilslut en Cat5 Ethernet Kablet til en af ​​LAN-portene placeret på routerens bageste kontrolpanel. Hvis WAN-port 1 ikke er i brug, skal du forbinde kablet til den pågældende port. Hvis det er i brug, skal du forbinde kablet til den næste ledige port.

4.

Slut den anden ende af Cat5 Ethernet-kablet til LAN-porten på bagsiden af Linksys WAP54G adgangspunkt. Der er kun et Ethernet-stik på WAP54G.

5.

Tænd for modemet ved at sætte det i eller tænde for strømkontakten. Tillad modemet et minut for fuld strømforsyning. Lyset 'Internet' eller 'Data' lyser eller blinker, når internetforbindelsen er etableret.

6.

Tænd den trådløse router ved at sætte den i igen. Vent, indtil lyset under 'LAN1' (eller hvilken LAN-port du har brugt) tændes. Dette indikerer, at internettet sendes til WAP54G.

7.

Slå Linksys WAP54G på ved at sætte den i. Når 'LAN' -lyset lyser, har WAP54G internettet.

Linksys WAP54G er ikke en traditionel router på grund af det faktum, at det ikke tillader computere at blive hardwired til den aktuelle enhed. WAP54G er et adgangspunkt og er designet til at blive brugt sammen med et modem og en trådløs router. Formålet er at udvide dit trådløse netværk til områder, hvor signalet er svagt eller ikke-eksisterende.