Sådan opretter du en Linksys Wireless G Router Password

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut til Linksys router fra din pc via en Ethernet-tilslutning. Åbn en webbrowser og indtast routers IP-adresse i adresserummet (en IP-adresse til en Linksys-router er 192.168.1.1.) Routeren viser en installationsside.

2.

Indtast administratorbrugerkoden og adgangskoden. For en ny installation eller efter en fabriks nulstilling skal du forlade brugerkode blank. Standard administratoradgangskode er 'admin' (uden citater).

3

Klik på fanen Administration. Indtast en ny adgangskode i emnerne, der er markeret med 'Password' og 'Enter igen for at bekræfte'.

4.

< p> Klik på 'Gem indstillinger' og afslut administrationsprogrammet eller foretag andre ændringer efter behov.

Tips og advarsler

  • Hvis du har glemt adgangskoden eller har købt en brugt router, tænder routeren og tryk på 'Reset' -knappen bag på sagen i 30 sekunder.
  • Den computer, der bruges til at få adgang til routeren, skal forbindes via en kablet forbindelse, Linksys Tillader ikke trådløs adgang til administratorværktøjerne.
  • Korrekt opsætning af en trådløs router er den første forsvarslinje mod uautoriseret adgang til dit trådløse netværk. Mens det trådløse signal er beskyttet af en autorisationskode, skal routeren selv også være beskyttet af en administratoradgangskode. Denne adgangskode skal bruges, når du indstiller en trådløs nøgle og krypteringsfunktion, ændrer kanalen og andre fælles opgaver.    Når de sendes fra fabrikken, har de fleste Linksys Wireless-routere samme administratoradgangskode. For din sikkerhed skal denne adgangskode ændres, når routeren er installeret.