Sådan opretter du et trådløst PCI-kort med en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for computeren. Fjern batteriet, og tag stikket ud af stikkontakten, hvis du bruger en bærbar computer.

2.

Indsæt dit PCI-kort i computerens tilgængelige PCI slot. er en slank rektangulær plads tæt på USB, Ethernet og andre porte. PCI-kortet skal glide i sporet.

3.

Genstart computeren.

p> 4.

Udpak din trådløse router. Slut den ene ende af din Ethernet-kabel (større telefonforbindelse) og til Ethernet-porten på bagsiden af ​​din router, der er mærket 'Internet'. Tilslut den anden ende af Ethernet-kabel på bagsiden af ​​dit kabel eller DSL-modem mærket 'Internet'. Din trådløse router er nu forbundet til modemet.

5.

Tilslut en ekstra Ethernet-kabel fra din routerens ledige Ethernet-port og tilslut den anden ende af Ethernet-ledningen til den tilgængelige Ethernet-port på din computer. Din trådløse router er nu forbundet til din computer.

6.

Slut dit modem og din trådløse router til din nærmeste stikkontakt.

7.

Klik på startmenuen på dit operativsystem og naviger til kontrolpanelet. Klik på 'Netværk og Internet' og klik på 'Netværk og delingscenter'. Klik på 'Opret et nyt netværk' og endelig 'Opret forbindelse til internettet' (klik på 'Opret forbindelse til et netværk', hvis der ikke er forbindelse til internettet).

8.

Klik på navnet på din trådløse router. Normalt vil navnet på din trådløse router (Netgear, Linksys, Cisco) blive vist.

9.

Opret en 10-cifret adgangskode til dit nye netværk for at beskytte dig mod uautoriseret Brugere, der har adgang til din internetforbindelse.

Åbn din internetbrowser (Firefox, Internet Explorer) og forsøg på at få adgang til et websted for at bekræfte din forbindelse til internettet.

Et trådløst PCI-kort kan være nødvendigt, hvis du vil have din bærbare computer eller stationære computer til at hente et trådløst signal. Når den trådløse router er tilsluttet, sender den et signal, der gør det muligt for enhver computer med et trådløst PCI-kort at oprette forbindelse til internettet. Et trådløst PCI-kort er typisk en ekstern enhed, som forbinder din PCI-stik på siden af ​​dit skrivebord eller din bærbare computer. Du skal også oprette et nyt netværk, når du opretter din trådløse router.