DIY: WiFi USB-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb eller brug en stor trådnetfilter, som det plejer at skylle vegetabilsk og frugt eller dræne pasta.

2.

Køb en USB trådløs G eller N Wi-Fi adapter. Trådløse G-adaptere er meget økonomiske, mens N-hastighed leverer en meget hurtigere bredbåndsforbindelse.

3.

Skær en åbning i midten af ​​silen med en trådskærer, der vil holde fast USB Wi-Fi-adapteren.

4. Indsæt USB Wi-Fi-adapteren ca. halvvejs gennem trådens åbning. Fastgør forbindelsen yderligere ved at påføre en silikonepære Caulk omkring adapteren, hvor den møder silen, hvis du ønsker det.

5.

Slut den kvindelige ende af et USB-forlængerkabel til USB-enden af ​​Wi-Fi-adapteren. < /p>

6.

Plug den menneskelige ende af USB-kablet i en åben USB-port på computeren.

7.

Følg computer instruktioner, da det registrerer ny hardware.

8.

Tilslut træhåndtagets trådhåndtag til en længde af trommebeslag med træskruer for at forlænge antennens længde ' stå '. Placer derefter antennen på en horisontal adgang, indtil den stærkeste signalstyrke ses på computerskærmen.

Tips og advarsler

  • Placer Wi-Fi-antennen i retning af kendte Wi-Fi-hotspots for at modtage maksimal signalstyrke. 2,4 GHz radiofrekvenser er ekstremt retningsbestemt, og derfor anbefales line-of-sight-positionering.
  • DIY Wi-Fi USB-antenne er en formel til en af ​​de bedste DIY-projekter muligt: ​​Brug af USB-kabel og en fælles trådnetfilter til de enkleste tilslutninger for at forbedre muligheden for at modtage gratis Wi-Fi. To udviklinger forbedrede disse muligheder meget. For det første installerede McDonalds gratis Wi-Fi adgang for at tiltrække flere mennesker til deres placeringer. Derefter eliminerede Starbucks deres lille AT u0026 T-afgift for Wi-Fi for bedre at konkurrere med McDonald's. Nu kan en DIY USB Wi-Fi-antenne næsten sikres at finde et tilgængeligt Wi-Fi-adgangspunkt. Der kan ikke være gratis frokost, men der er gratis trådløs internetadgang.