Sådan afinstalleres og geninstalleres TCP / IP i Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'startmenuen' og åben 'kontrolpanel'. Klik på 'netværks- og internetforbindelser' og 'netværksforbindelser'.

2.

Højreklik på navnet på netværksadapteren, der forårsager problemer, og vælg 'egenskaber'. Rul ned i listen for at finde 'Internet Protocol.'

3.

Fjern markeringen i feltet til venstre for denne artikel. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne og deaktiver protokollen på denne adapter.

4.

Genaktiver protokollen ved at højreklikke på netværksadapterens navn igen og vælge 'ejendomme.' Find 'Internet Protocol (TCP / IP)' i listen igen, marker den tilsvarende boks og tryk på 'OK'.

5.

Nulstil protokollens tilstand ved at klikke på 'start menu', '' alle programmer '' tilbehør 'og' kommando 'prompt. Indtast kommandoen: 'netsh int ip reset resetlog.txt' for at nulstille internetprotokollen. Genstart computeren.

Deaktivering og genaktivering af internetprotokol (TCP / IP) i Windows XP er nødvendig i nogle situationer, hvor en internetforbindelse ikke fungerer. Der kan opstå et problem, hvor filer relateret til protokollen bliver beskadiget. Hvis du har fastslået, at protokollen er kilden til dit problem, kan du deaktivere, genaktivere og nulstille protokollens konfiguration for at rette problemet. TCP / IP kan faktisk ikke fjernes fra en Windows-computer, da den er en hovedkomponent i operativsystemet.