Sådan får du gratis WiFi adgang overalt, når som helst

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en 42 ounce juice juice. Drik saften eller hæld den i en kande og tag en af ​​dåseågerne helt ud.

2.

Vask saftkassen med sæbe og vand.

3.

Målt op fra den lukkede kan slutte 1.625 tommer. Marker dette punkt med en mærkepenne. Brug et hul eller en søm til at skabe et hul i kanens side.

4.

Forstør åbningen med et bor for at rumme den type N-stik, der anvendes. En N-stik er en koaksial kabeladapter, der almindeligvis anvendes til forskellige kabelforbindelser. N-stik findes online og højst elektronikforretninger; 50-ohm N-stik bruges mest til Wi-Fi-forbindelser.

5.

Mål en 12-gauge ledning. Skær den i en længde på 1,21 tommer. Løsn længden på 12 gauge ledningen til N-konnektor loddeenden.

6.

Fastgør den monterede N-stik til juiceburken. Hvis du bruger en skruetilslutning, skal skruehovederne være inden i dåsen med boltene udenfor.

7.

Lav eller køb en tre til fem fods pigtail-stik, der slutter i en USB-mandlig ende. Pigtail er udtrykket givet til forskellige sammenkoblingskabler, der bruges til at forbinde en antenne til et trådløst adgangspunkt, en bro eller en adapter.

Tilslut pigtailen mellem saften, kan antennen og bærbar computer.

Placer saftantenneen for stærkeste modtagelse, overvågnings signalstyrken på computerskærmen.

Tips og advarsler

h4>

  • Easy Wifi Radar er en gratis download til pc'er, der automatisk tilsluttes Wi-Fi hotspots og viser signalstyrke som en række grønne, gule og røde prikker.
  • Hvis du nogensinde er gået ud med din Wi-Fi-aktiverede netbook eller iPad og måtte komme inden for 300 fods grænsen for standard Wi-Fi-dækning, ved du, hvor frustrerende det kan være. Med bare en lille omkostning og opfindsomhed kan øge dækningsafstanden til en kilometer, så din trådløse kapacitet ligger inden for rækkevidde af Starbucks eller McDonalds afsætningsmuligheder, offentlige biblioteker og andre offentlige adgangspunkter uden at forlade komforten på dit køretøj, hjem eller kontor.