Sådan forbinder du en Mac med Leopard til en pc med Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Mac-computer

1.

Klik på Apple-ikonet på værktøjslinjen, og klik på 'Systemindstillinger.' Klik på 'Deling' i pop op-vinduet. Klik på 'Fildeling'. I feltet til højre vælger du hvilke filer der skal deles. Din offentlige mappe er indtastet som standard, men du kan ændre den delte fil ved at klikke på '+' nederst i feltet og vælge filen fra din 'Finder' -menu.

2.

Klik på knappen 'Valg', når du har valgt den fil, du vil dele. Marker afkrydsningsfeltet ud for 'Del filer og mapper ved hjælp af SMB', og marker afkrydsningsfeltet ud for det computernavn, du vil dele med. Apple beder dig om dit kodeord for at gøre denne ændring. Brug det kodeord, du vælger, når du indstiller din Mac-computer.

3.

Vælg 'Udført' og klik på den røde cirkel øverst i vinduet for at gå ud af 'System Foretrukne. '

Vista Computer

1.

Klik på' Netværk 'fra menuen' Start 'i Vista. Klik på 'Netværk og delingscenter'. Under 'Deling og opdagelse' skal du klikke på pilen ud for 'Netværksopdagelse'. Vælg 'Tænd for netværksopdagelse' og klik på 'Anvend'. Vista beder dig om at afgøre, om netværket skal være 'Offentligt' eller 'Privat'. Ifølge SimpleHelp.net vil en af ​​dem arbejde, men vælge 'Privat', hvis du ikke er sikker på hvilken du vælger. Klik på din valgte indstilling.

2.

Klik på 'Vis computere og enheder' og din pc og MAC-show i højre side. Klik på Mac-ikonet for at åbne det. Windows beder dig om dit brugernavn, som ifølge SimpleHelp.net er i formatet 'Din-Mac-Navn / Dit-Brugernavn'. Indtast derefter din Mac-adgangskode og klik på 'OK'.

3.

Se filerne fra din Mac i højre side af vinduet.

Ifølge Apple er en simpel proces at forbinde en Windows-pc til en Mac. Når du slutter din Mac med Leopard til din Vista-computer via dit netværk, kan du dele filer og medier mellem begge computere. Denne proces kræver opsætning af fildeling på hver computer for at tillade den anden computer adgang til filerne.