Sådan opsættes WiFi på en Dell-bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn 'Kontrolpanel' fra 'Start' -menuen på din bærbare computer. Afhængig af din version af Windows, skal du navigere til det relevante afsnit for at se dine netværksenheder. Sørg for, at din trådløse adapter er angivet som 'Aktiveret'. Hvis det ikke er tilfældet, højreklik på den trådløse adapter og klik på 'Aktiver'. Luk vinduet til netværksforbindelser og kontrolpanelet.

2.

Dobbeltklik på ikonet for trådløs netværksforbindelse nederst til højre på skærmen. Afhængigt af din version af Windows ser det ud som to computerskærme, eller som en computer med radiobølger, der kommer fra den. Et nyt vindue vises på listen tilgængelige WiFi-forbindelser.

3.

Vælg den tilgængelige forbindelse, som du vil oprette forbindelse til, og klik på 'Connect'. Din bærbare computer vil forsøge at oprette og konfigurere en forbindelse automatisk.

4.

Indtast passordet eller adgangskoden til det trådløse netværk, hvis du bliver bedt om det. Dette er kun nødvendigt, hvis du opretter forbindelse til et sikkert netværk.

En af de første ting, du sandsynligvis vil gøre med din nye Dell laptop, kommer online, og i dag mere end nogensinde betyder det at forbinde til en Wi-Fi-forbindelse. Selvom du ikke har Wi-Fi hjemme, kan din bærbare computer forbinde med offentlige hotspots i caféer, hoteller, butikker og andre steder, hvor der er en forbindelse. Alle Dell bærbare computere er i dag standard med trådløse adaptere installeret, så man får online er et simpelt spørgsmål om at etablere en forbindelse.