Sådan søger du efter blogs via e-mail

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opret en Google Alert

1.

Åbn fanen Flere øverst på siden på Google og vælg 'Endnu mere'. Vælg 'Alerts', så du kan oprette en advarsel på din foretrukne type blog. Google giver dig besked via e-mail om eventuelle blogs i den kategori, du har valgt. Google Alert søger efter dig og leverer resultaterne til din e-mail.

2.

Vælg fanen Type på siden Google Alert, og vælg derefter Blogs. Angiv, hvor ofte du vil modtage Blogs, hvor mange du vil medtage i din e-mail og indtast din e-mail-adresse. Du kan vælge op til 50 blogs om ethvert emne, der skal leveres til din email en gang dagligt.

3.

Google Blogs er en anden måde at søge efter relevante blogs, men vil ikke levere Resultaterne til din email. Google Blogs kan være den øverste søgemaskine til blogs på internettet og lister forskellige kategorier for dig at vælge. Søg efter blogs i din specialitet med en professionel søgemaskine, eller skriv din egen blog med Google.

4.

Opret flere advarsler på Google for at blive sendt til din email. Master de emner, der interesserer dig med en advarsel, så du er aktuel i flere fag på én gang. Når du er færdig med en søgekategori, kan du redigere alarmen og annullere. Du kan gøre dette i afsnittet Administrer din underretning.

5.

Åbn din email hver dag for at se Google Alerts med de relevante blogs. Du kan blive specialist på dit felt med Google Alert-programmet, som ligner en dygtig referencebibliotekar. Google kan hjælpe dig med at blive rentabel og godt informeret med Google Alert-programmet.

Tips og advarsler

  • Søgning efter blogs er nemt med Google Alerts, og dette program vil tilføje professionalisme til din internet viden. Jeg anbefaler at bruge flere advarsler på én gang, fordi du nemt kan læse oversigterne hurtigt.
  • Der er nogle blogs skrevet af begyndere, så du vil hurtigt lære at identificere en mere professionel blog fra en personlig blog .
  • Du kan søge efter blogs om ethvert emne ved hjælp af Google Alert. Når du opretter en Google Alert, bliver en liste over blogs sendt til din e-mail, for at du overvejer. Dette er en god måde at studere blogs på dit felt med et specialiseret blogsøgningsværktøj. Du kan oprette flere advarsler i forskellige kategorier for at blive informeret om emner efter eget valg. Opret en gratis konto hos Google for at begynde at oprette dine varsler.