Sådan tilsluttes et kabelmodem til trådløst

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find kablet internetforbindelsespunkt i dit hjem. Forbindelsesstedet er typisk et kabeludtag i væggen, men i nogle tilfælde skaber kabelvirksomheder en forbindelsesboks, der opdeler dit kabel-tv og kabel-internet-signal. Kryds kassen er normalt placeret i kælderen. Hvis du ikke er sikker på, om du kan tilslutte direkte til et stikkontakt i væggen, eller du ikke kan finde krydset i kælderen, skal du kontakte din internetudbyder (Internet Service Provider) og bekræfte forbindelsespunktet.

2 .

Tilslut et koaksialkabel til internetforbindelsespunktet. Den kønne ende af koaksialkablet er gevindskåret. Sørg for at den kvindelige konnektor på koaksialkablet er helt gevindskruet på hanstikket på væggen eller forbindelsesboksen for at sikre en solid internetforbindelse til internetudbyderen.

3.

Træk kvinden stik på den anden ende af koaksialkablet i maleforbindelsen placeret på bagsiden af ​​internetmodemet. Igen skal du sikre, at de to ender trådes sammen fuldstændigt for en solid internetforbindelse til internetudbyderen.

4.

Slut et Ethernet-kabel i kategori 5 (Wide Area Network) til WAN ) stik placeret på kontrolpanelet på den trådløse router. Routeren har kun en jack udpeget til forbindelse til Internet Modem. WAN-stik er normalt mærket 'WAN' eller 'Connect to Internet', og de er adskilt fra andre stik på bagsiden af ​​routeren.

5.

Tilslut den anden enden af ​​Cat5-kablet til 'Ethernet' -stikket på det bageste kontrolpanel på internetmodemet. Normalt er denne jack mærket 'Ethernet' eller 'Til Computer.' Det er den eneste Cat5-forbindelse på modemet.

6.

Slut internetmodemet i. På de fleste populære modemer, kan du tilslutte den til. Men mindre kendte varemærker kan have en strømafbryder placeret på frontpanelet.

7.

Tilslut den trådløse router. På de fleste populære trådløse routere skal du sætte den i kraft på. Men mindre kendte varemærker kan have en afbryder placeret på frontpanelet. Lad routeren helt starte op. Lyset 'Trådløst' tændes, når routeren har forbindelse til modemet og starter udsendelse af trådløst internet.

Tilslutning af et internetmodem til en trådløs router er mindre kompliceret sammenlignet med tilslutning af et DSL modem eller opkaldsmodem til en trådløs router. Dette skyldes, at Internet routing ikke sendes via telefonlinjer. Det eneste problem, du kan komme ind i, er at lokalisere forbindelsesstedet, hvor internettet kommer ind i dit hjem. Når forbindelsesstedet er placeret, forbinder tjenesten og tændes for dit trådløse netværk kun forbindelsen mellem et koaksialkabel og et Ethernet-kabel.