Sådan ændres en VNC-lydudgang

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Dobbeltklik på VNC Server-ikonet, der typisk findes i nederste højre hjørne af skrivebordet på Windows-pc'en (almindeligvis benævnt 'systembakken') og konfigurationen af ​​VNC-serveren vinduet skal vises.

2.

Find området 'Indgående forbindelser' i konfigurationsvinduet, der normalt findes øverst til venstre i vinduet.

3.

Klik på knappen 'Ports'. Boxerne 'Main' og 'HTTP' aktiveres (skift nuancer fra gråt til hvidt).

4.

Skriv et portnummer i 'Main' boksen, der er større end 1024 men mindre end 65535. Dette er den port, som VNC Viewer-softwaren bruger til at oprette forbindelse til VNC-serveren.

5.

Skriv et portnummer i 'HTTP' er større end 1024 men mindre end 65535 og ikke det samme som porten er indtastet i 'Main' boksen. Dette er den port, der bruges af VNC Server til anmodninger om webbrowserforbindelse.

6.

Klik på 'Apply' knappen og klik derefter på 'OK' knappen for at gemme de nye indstillinger.

Tips og advarsler

  • Der findes flere forskellige versioner af VNC. Hver kan have en lidt anderledes indstilling på konfigurationssiden, men har samme evne til at skifte porte.
  • VNC Server software har mange funktioner, der hjælper med at konfigurere fjernbordsforbindelser til at opfylde kravene i dit netværk. Flytning af fjernbetjeningsportnummeret bidrager til at øge VNC-serverens sikkerhed og også lette fjernbordsforbindelser, hvis standard VNC-porten er blokeret af andre enheder (f.eks. Firewalls, proxies eller routere) på netværket.