Sådan indstilles MIME-typer i IIS 6

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på din IIS-server og vælg 'Alle programmer.' Klik på 'Administrative værktøjer', og klik derefter på 'Internet Information Services Manager.' Dette åbner din IIS-konsolleder.

2.

Højreklik på dit IIS-servernavn på venstre side af vinduet og vælg 'Egenskaber'. Dette åbner et nyt konfigurationsvindue.

3.

Klik på knappen 'MIME-typer' og klik på 'Ny' for at tilføje en ny MIME-type. Indtast filtypen for MIME-typen. Hvis du for eksempel indstiller en musik-MIME, skal du skrive 'MP3' i tekstfeltet for filtypen.

4.

Indtast en beskrivelse for MIME-typen. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Klik på 'OK' i hovedegenskabsvinduet for at lukke vinduet og fuldføre MIME-indstillingsprocessen.

Internet Information Services (IIS) er Microsoft webhost, der giver dig mulighed for at være vært for og oprette websites. IIS-konsollen giver dig flere konfigurationsindstillinger, herunder MIME-typerne. Multipurpose Internet Mail Extensions (MIME) fortælle webbrowseren hvilket program der skal udføres, når et program er indlejret på websiden. Du kan indstille disse MIME-typer i IIS version 6, så dine besøgende på webstedet åbner den rigtige applikation problemfrit.