Sådan installeres Belkin Wireless G Plus Mimo

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Cat5 Ethernet-kabel til Ethernet-porten mærket 'Tilslutning til modem', og tilslut derefter den anden ende af Cat5-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​internetmodemmet . Navnet på porten varierer afhængigt af modemets mærke, men porten er typisk mærket 'Internet'. Modemer har også kun en Ethernet-port, så lokalisering det er ikke svært.

2.

Slut et Cat5 Ethernet-kabel til Ethernet-portene på bagsiden af ​​en stationær computer, som du ønsker at 'hard-wire' forbinde til routeren. Tilslut den anden ende af kablet til en af ​​LAN-portene på bagsiden af ​​routeren. Hvis computeren er en stationær stationær computer, skal den ledes til routeren, selvom computeren har Wi-Fi-funktioner. En hard-wire-forbindelse oplever mindre tabte forbindelser til internettet verserer en Wi-Fi-forbindelse.

3.

Aktivér Wi-Fi-antennen på enhver bærbar computer, som du vil trådløst Tilslut til routeren. Processen til at tænde for Wi-Fi er anderledes for hvert mærke af computer og hvert operativsystem, du bruger. Når Wi-Fi-antennen er tændt, skal du søge efter dit netværk for at oprette forbindelse til internettet.

Oprettelse af et grundlæggende hjem- eller forretningsnetværk med en Belkin Wireless G MIMO-router kræver Ethernet-kabler og grundlæggende viden om, hvordan du aktiverer Wi-Fi-antennen på din computer. Opsætning og tilslutning til en Belkin Wireless G-router ligner opstilling af andre populære routere, fordi routeren har et internetforbindelsespunkt, der hedder WAN (Wide Area Network) og fire LAN-porte (Local Area Network), der udpegede hardkablede forbindelser til router. Dette gør det muligt at finde forbindelsesporte det samme som andre populære modeller.