Sådan installeres en Netgear trådløs USB-adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Driver og værktøj

1.

Tænd for din computer. Indsæt den cd, der fulgte med Netgear-adapteren i dit cd-rom-drev.

2.

Klik på 'Installer driver og værktøj' i Netgear-popup-vinduet. Installationsguiden åbnes, når du lægger cd'en i. Hvis det ikke gør det, skal du åbne 'Denne computer', dobbeltklikke på cd-rom-drevet og dobbeltklikke på den eksekverbare fil 'autorun.exe.'

3.

Komplet guiden InstallShield Wizard. Guiden fører dig gennem installationsprocessen. Vælg dit land og klik på knappen 'Afslut', når du er færdig. Hvis du bliver bedt om det, skal du genstarte computeren.

USB-adapter

1.

Fjern beskyttelsesdækslet og sæt USB-adapteren i en ledig USB-port på din computer. Hvis du planlægger at lade adapteren være i længere tid, skal du prøve at vælge en port på bagsiden af computer, hvis du ejer et skrivebord.

Klik på 'Installer softwaren automatisk' og klik derefter på 'Næste' knappen i vinduet 'Found New Hardware'. installationsguiden beder dig om at afslutte installationen af ​​hardware. Følg vejledningen for at fuldføre processen.

3.

Klik på 'Ja', når du bliver spurgt, om du vil installere Netgear smart wireless indstillingsværktøj. Klik på 'Udfør', når den er indlæst standsning er færdig. Genstart computeren, hvis du bliver bedt om det.

Konfigurer dit netværk

1.

Klik på Netgear-ikonet i systembakken ved siden af ​​computeruret. Dette åbner 'Smart Wizard Wireless Settings Utility'.

2.

Indtast dit netværk SSID eller vælg et netværk fra listen. På fanen 'Indstillinger' skal du indtaste dit netværks SSID i feltet 'Netværksnavn (SSID)'. Alternativt kan du klikke på rullemenuen og vælge dit netværk fra listen.

3.

Klik på knappen 'Anvend' for at gemme dine ændringer.

4.

Bekræft installationen. Mus over statusikonet i proceslinjen for at bekræfte matcher dit netværks navn. Sørg for, at statusindikatoren på adapteren er solid, hvilket betyder, at der er en god forbindelse. Opret forbindelse til internettet og send et testudskrift for at bekræfte forbindelse til ressourcer.

Trådløse USB-adaptere tilføjer netværkstilslutning til bærbare computere og andre computere. Tilslutningen sikrer, at computeren har adgang til ressourcer, herunder internettet og printere. Netgear tilbyder flere trådløse USB-adaptere, som kræver tre grundlæggende installationstrin. Føreren --- et program, der kommunikerer med computeren og adapteren --- og hardware kræver installation for at sikre korrekt drift. Adapteren skal desuden være konfigureret til at fungere korrekt sammen med netværket. For at installere en Netgear trådløs USB-adapter er der brug for et par enkle trin.