Sådan tilslutter du en DSL-linje

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for computeren.

2.

Slut den ene ende af strømadapteren, der fulgte med modemmet, til et stikkontakt. Tilslut den anden ende til den lille, cirkulære stik på modemets bagside.

3.

Tilslut telefonledningen, der følger med modemet, til en vægstikkontakt, og tilslut derefter den anden ende ind i telefonstikket på modemet.

4.

Slut ethernet-kablet til ethernetporten på modemets bagside og sæt den anden ende i en ethernetport på din computer.

5.

Tænd din computer. Det registrerer automatisk DSL-linjen og forbinder til internettet.

6.

Plug DSL-filteret dongles ind i ethvert telefonstikkontakt andetsteds i huset, der har telefoner tilsluttet dem, så sæt telefonen i donglen. Dette forhindrer telefon- og internetsignaler i at interferere med hinanden.

h4> Tips og advarsler

  • DSL-linjer er ikke tilgængelige på alle områder. Kontakt din telefonselskab, hvis du er usikker på om den er tilgængelig i dit område.
  • DSL Modemer sælges af din telefonselskab samt mange elektronikforhandlere. De har typisk telefonlinje og ethernet-kabel.
  • Den langsomste DSL internetforbindelse er næsten fem gange hurtigere end det hurtigste modem til opkald. Det skyldes, at DSL'en overfører data digitalt via telefonlinjerne i stedet for at bruge lydtoner som en faxmaskine. Da DSL kører på telefonlinjer, kan du simpelthen bestille tjenesten fra dit telefonfirma og tilslut DSL-linjen i dig selv. skal ringe til en servicetekniker.