Sådan tilsluttes en VNC Viewer til en port

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', derefter 'Programmer' eller 'Alle programmer', og klik derefter på VNC-programgruppen. Klik på 'VNC Viewer' -programgruppen, og klik derefter på 'Kør VNC Viewer.' Eller klik blot på 'VNC Viewer' for at starte VNC Viewer-programmet.

2.

Indtast IP-adressen eller værtsnavnet på VNC-servercomputeren, som du tilslutter til ' Server '-feltet øverst i VNC viewer-applikationen.

3.

Skriv to kolonner efter VNC-serverens IP-adresse eller værtsnavn, der netop er indtastet i feltet' Server ' toppen af ​​VNC-fremviseren efterfulgt af nummeret på den port, som VNC-serveren bruger til at modtage forbindelser.

4.

Klik på knappen 'OK' for at etablere en forbindelse med VNC-serveren.

Tips og advarsler

  • Bemærk, at ordlyden af ​​menuindføringerne kan afvige lidt afhængigt af hvilken version af VNC Viewer der bruges. < / li> VNC software indeholder mange funktioner, der giver fleksibilitet til at tilpasse sig forskellige netværk miljøer. En sådan funktion er evnen til at ændre serviceforbindelsesporten på VNC-serversoftwaren. Når forbindelsesporten ændres på VNC-serveren, skal porten angives i VNC-vieweren.