Sådan uploades en PHP-tekstfil

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer et FTP-program, hvis du ikke allerede har en installeret. Der findes en række gratis og open source FTP-programmer til download (se Resources).

2.

Start FTP-klienten. Åbn 'Site Manager' eller 'Connection Manager' afhængigt af dit program. Indtast FTP-adressen på din filserver i feltet 'Host Name'. Indtast dit FTP brugernavn og adgangskode i de relevante felter.

3.

Klik på Opret forbindelse. Tillad FTP-programmet at oprette forbindelse til serveren. Du skal kunne se fremskridtene i statusvinduet.

4.

Naviger til det bibliotek, hvor du vil uploade PHP-filen på serversiden af ​​dit FTP-program. I de fleste tilfælde vil dette være på højre side af skærmen. Du kan navigere gennem mapper og mapper ved at dobbeltklikke på samme måde som at navigere gennem Windows-filsystemet.

5.

Kontroller, at 'tekst' overførselsfunktionen er valgt under din 'Indstillinger' mulighed. Dette gøres normalt automatisk af FTP-programmet, men du vil bare kontrollere for at være sikker.

6.

Fremhæv den fil, du vil uploade og tryk på 'Overfør 'knappen. Nogle programmer understøtter også 'drag-and-drop' -metoden til udførelse af overførslen. Tillad FTP-programmet at overføre din PHP-tekstfil.

Php er et af de mest populære web scripting sprog i brug på internettet i dag. Akronym for PhP er lidt forvirrende, fordi den står for 'PhP: Hypertext Processor'. En af måderne, hvorpå du kan uploade Php-tekstfiler til en webserver til behandling, er ved at bruge et FTP-program. Disse programmer bruger en protokol kaldet 'File Transfer Protocol' for hurtigt og effektivt at overføre filer.