Sådan indstilles et kodeord på min Belkin Wireless G Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut routeren og computeren til at oprette en sikker forbindelse mellem de to udstyrstyper. For at gøre dette skal du sætte et Ethernet-kabel i en af ​​LAN-portene (Local Area Network) på bagsiden af ​​Belkin-routeren. Tilslut den anden ende af kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​computeren (på siden af ​​computeren, hvis du bruger en bærbar computer).

2.

Adgang GUI (grafisk brugergrænseflade) for at få adgang til routerindstillingerne. For at gøre det skal du åbne en webbrowser og indtaste 192.168.2.1 i browserens adresselinje. Tryk på 'Enter' eller 'Return' på tastaturet.

3.

Klik på 'Login' hyperlinket øverst på siden. Indtast 'Admin' i brugernavnet og lad adgangskoden være tom. Klik på 'Send' for at indlæse GUI'en.

4.

Klik på 'Sikkerhed' hyperlinket under 'Trådløst.'

5. >

Vælg '64Bit WEP' eller '128Bit WEP' i rullemenuen og indtast alle 10-cifrede hexadecimale adgangskoder i 'Key1' boksen. Hexadecimal er et kodeord med både bogstaver og tal i det.

6.

Vælg 'Anvend indstillinger' for at opdatere routers sikkerhedsadgangskode. Brug denne adgangskode til at forbinde din computer og på andet udstyr til routeren.

Aktivering af adgangskode på din Belkin Wireless G-router forhindrer uønskede brugere i at få adgang til din båndbredde. Dette hjælper med at holde dit trådløse netværk frakørt af for mange brugere. Det hjælper også med at beskytte dig mod internet bedrageri. Hackere kan få adgang til din internet båndbredde og til dine personlige filer fra din router. Sikring af din Belkin beskytter dig mod alt dette.