Sådan opretter du en offentlig Ventrilo-server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download Ventrilo-serverinstallationsprogrammet til dit operativsystem (se ressourcer).

2.

Installer Ventrilo-serversoftwaren på Windows af dobbeltklik på den downloadede fil og følg instruktionerne på skærmens computerskærm.

3.

Åbn Ventrilo-serverens konfigurationsfil i Notesblok ved at klikke på 'Start', 'Alle Programmer, '' VentSrv 'og' Rediger INI-fil. '

4.

Skriv et navn på din offentlige Ventrilo-server efter' Navn = 'i konfigurationsfilen. Navngiv din Ventrilo-server 'Server' ved at skrive 'Name = Server'.

5.

Tillad nogen at oprette forbindelse til din Ventrilo-server ved at skrive '0' efter 'Auth =' konfigurationsfilen, så den læses som 'Auth = 0'.


'0' deaktiverer godkendelse, '1' kræver en enkelt global adgangskode til tilslutning og ' 2 'kræver brugeradgangskoder.

6.

Skriv en administratoradgangskode til din Ventrilo-server ved at skrive den efter' AdminPassword =. 'Indstil f.eks. ssword til 'password' ved at skrive 'AdminPassword = password.' Forlad pladsen efter 'AdminPassword =' blank for at deaktivere fjernadministrator adgang; Kun brugere på Ventrilo-servercomputeren kan administrere den.

7.

Gem Ventrilo-serverens konfigurationsfil ved at klikke på 'File' og 'Save' i Notepad-vinduet.

8.

Videresend port 3784 til din Ventrilo-serverens computer, hvis serveren ligger bag en router. Se din router's dokumentation for instruktioner; routere fra forskellige producenter bruger forskellige processer.

9.

Start den offentlige Ventrilo-server ved at klikke på 'Start', 'Alle programmer', 'VentSrv' og 'Ventrilo Server.' < / p>

Tips og advarsler

  • Få administratoradgang til din Ventrilo-server i Ventrilo-klienten (hvis du har konfigureret en administratoradgangskode) ved at højreklikke i Ventrilo-klienten vindue, klikke på 'Server Admin', klikke på 'Log ind', indtaste din adgangskode og trykke på 'Enter.'
  • Ventrilo er et voice-over-internet-protokolprogram. Brugere henter og installerer Ventrilo-klienten på deres computere og forbinder til en Ventrilo-server. Når de trykker på deres push-to-talk-knap og taler ind i mikrofonen, sendes deres stemme til Ventrilo-serveren og derefter til andre tilsluttede Ventrilo-klienter. Ventrilo-servere kan være private og passwordbeskyttede eller kan have brugerkonti. Ventrilo-servere kan dog også være offentlige, hvilket betyder, at enhver, der kender adressen til serveren, har lov til at oprette forbindelse uden brug af en konto eller adgangskode.