Sådan opsættes trådløs internet sikkerhed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gennemse linket 'Router IPs and Logins' i referenceregionen nederst på siden for at finde standard lokal IP-adresse, login og adgangskode til din trådløse netværksrouter < /p>

2.

Koble til dit usikrede netværk. Åbn en internetbrowser. Naviger til den standard IP-adresse, der svarer til din router i din internetbrowsers urlbjælke.

3.

Indtast standard brugernavn og adgangskode. Du bliver bedt om en pop op-boks for at indtaste disse oplysninger, når du går til standard IP-adressen.

4.

Naviger din router s kontrol side på jagt efter en indstilling Link til en titel, der ligner 'Trådløse indstillinger' eller 'Trådløs sikkerhed'. Når du har klikket på linket, bliver du muligvis bedt om at genindtaste rodadgangskoden, som du indtastede, for at logge ind på routerens opsætningsside.

5. Klik på rullemenuen ved siden af ​​indstillingen 'Sikkerhedsindstilling' og vælg WPA2. Vælg krypteringstype for at være 'AES'. Skriv en unik adgangskode, der bruges til at logge ind på dit netværk inden for ' Pre-Share Key 'eller tilsvarende felt.

6.

Skriv et unikt navn til dit netværk i SSID-feltet på din trådløse indstillingsside. Klik på Gem ændringer nederst på siden for at implementere dine nye trådløse netværksindstillinger. Du kan blive sparket fra dit internet, da netværksnavnet er blevet ændret, og der er angivet en adgangskode. Opret forbindelse til dit trådløse netværk ved hjælp af det nye netværksnavn og adgangskode.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan logge ind på din router s indstillingsside, skal du prøve at genindstille din router fysisk ved at holde nulstillingsknappen nede på bagsiden af din trådløse router. Opret et trådløst netværkskodeord, der indeholder symboler, tal og både store og små bogstaver for ekstra sikkerhed.
  • Sikkerhed er en vigtig faktor ved oprettelsen af ​​ethvert trådløst netværk. Trådløs sikkerhed er nødvendig for at holde ukendte brugere ude af stand til at oprette forbindelse til internettet via din netværksforbindelse. Hvis brugere får lov til at oprette forbindelse til dit hjemmenetværk, kan de gøre ondsindede og uetiske ting, som alle sporer tilbage til din forbindelse. Trådløs internet sikkerhed er afgørende for at beskytte dig mod ukendte brugere og for at holde din internet-hastighed på et forventet niveau.