Sådan slettes en IIS Logfil

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på din IIS-server. Klik på 'Kontrolpanel' og dobbeltklik på 'Administrative værktøjer'. I dette vindue skal du dobbeltklikke på 'Internet Information Services (IIS).' Dette åbner din IIS-administrationskonsol.

2.

Højreklik på dit websted og vælg 'Egenskaber'. Klik på fanen 'Websted'. Nederst på denne fane i afsnittet 'Aktiv logformat' skal du klikke på 'Egenskaber'. Dette viser placeringen af ​​dine IIS logfiler. Fremhæv placeringen og tryk på 'Ctrl + C' for at kopiere mappens placering.

3.

Højreklik på webstedets navn igen i din IIS-konsol og vælg 'Stop'. Dette stopper IIS-tjenesten, som frigiver låsen på IIS logfilerne.

4.

Klik på knappen 'Start' igen og vælg 'Kør'. Tryk på 'Ctrl + V' i tekstboksen for at indsætte mappens placering af dine IIS logfiler. Klik på 'OK' for at åbne et vindue, der peger på placeringen af ​​dine IIS-logfiler.

5.

Højreklik på hver fil, du vil fjerne, og vælg 'Slet'. Når du har slettet hver fil, skal du vende tilbage til IIS-konsolvinduet. Højreklik på dit website navn og vælg 'Start' for at genstarte tjenester til hjemmesiden.

Din internetinformationstjeneste (IIS) server giver dig en Microsoft webhost, hvor du kan være vært for .NET websider. .NET er platformen for IIS-websites, der er skrevet i C # og VB.NET. Disse sprog opretter hjemmesider, der bruges til e-handel, indholdswebsteder og andre online-virksomheder. IIS-serveren logger hver website besøgende til en tekstfil på den lokale server harddisk. Disse logfiler optager flere megabyte plads, og du kan slette dem fra harddisken for at frigøre plads.