Sådan tilføjer du en bærbar til en trådløs modemrouter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Dobbeltklik på det trådløse Wi-Fi-radioikon, der findes i værktøjspanelet i nederste højre hjørne af computerskærmen. Ikonet ligner radiosignalstænger og er rødt, hvis Wi-Fi-radioen er slukket eller gul, hvis Wi-Fi-radioen er tændt, men ikke forbundet til et netværk.

2.

Vælg 'WIFI ON' i rullemenuen placeret nederst til venstre i Wi-Fi Wizard. Tillad Wi-Fi-radio tid at tænde og finde alle trådløse netværk i nærheden.

3.

Find dit netværksnavn i listen over fundne netværk og klik på det. Anbring et afkrydsningsfelt i feltet ud for 'Gem netværk'.

4.

Vælg 'Connect' for at etablere en netværksforbindelse mellem din computer og routeren. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste din router 's kodeord for at godkende forbindelsen.

Oprettelse af en trådløs forbindelse mellem din computer og router vil sandsynligvis være en af ​​de nemmeste opgaver, der skal udføres, når du får en ny computer. WI-Fi-forbindelsen er den bedste måde at etablere og gemme forbindelsen til senere brug. Tilslutning af din computer til et trådløst modem-router giver dig mulighed for at strejfe overalt inden for en 30 fods radius af din router.