Sådan tilkobles DSL til Wireless

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag stikket ud af DSL-modemets strømforsyning.

2.

Tag stikket ud af Ethernet-kablet, der forbinder dit DSL modem til din computer eller router fra computeren eller routeren.

Slut det Ethernet-kabel, der er sluttet til dit DSL-modem, til Ethernet-porten på den trådløse router, der er mærket 'WAN,' 'WLAN' eller 'Internet . 'Routeren har kun en af ​​disse tre.

4.

Tilslut dit DSL modem og trådløse routerens strømforsyninger. Vent to minutter for DSL-modemet og den trådløse router at sætte sig op. Din DSL er nu tilsluttet et trådløst netværk.

Tips og advarsler

  • Du har brug for en computer med en trådløs adapter for at oprette forbindelse til det trådløse netværk, din den trådløse router opretter.
  • DSL Internet er et hurtigt alternativ til traditionelle opkaldsforbindelser, men de fleste modemmer forbinder kun til en computer ad gangen via et Ethernet-kabel. Flytning af et DSL modem rundt om i huset for at få internet på forskellige computere er et problem, du ikke behøver at håndtere. Hook en trådløs router op til dit DSL modem for at forbinde alle dine trådløse computere og enheder til at komme på internettet.