Linksys 5 Port Workgroup Switch Instruktioner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en port på Linsksys-kontakten, og tilslut et Ethernet-kabel i kategori 5. Find netværksadapterporten på din computer (eller en anden enhed), og sæt den anden ende af Ethernet-kablet i den.

2.

Slut netledningen til stikket på Linksys-kontakten, tilslut derefter strømforsyningen til en overspændingsbeskytter eller stikkontakt. En overspændingsbeskytter er bedre, fordi den er designet til at beskytte dit udstyr i tilfælde af en strømstigning. Afbryderen skal tændes nu. Kontrollér strømkabelforbindelserne, hvis det ikke starter.

3.

Tænd for den enhed, du har tilsluttet kontakten. Linksys-switchen registrerer indstillingerne (hastighed og dupleks) på enhedsadapteren og justerer automatisk indstillingerne for switchporten. Du skal se, at switchportens Link LED lyser, hvilket angiver, at tilslutningen er oprettet. Kontinuerlig flimring af Collision-LED'en angiver et problem, og i dette tilfælde skal du kontrollere alle dine netværkskabler for at sikre, at de sidder korrekt.

4.

Slut dine resterende enheder, om nogen, til kontakten med netværkskabler og tænde dem. Netværksenhederne skal begynde at blive vist i dialogboksen Netværkssteder i din computer.

Linksys 5-port arbejdsgruppeomskifteren er en lille, men kraftig enhed, der giver dig mulighed for at oprette netværk på op til fem computerenheder i et lokalt netværk. Afbrydere er begyndt at udskifte nav, fordi switche er klogere og mere effektive, kun overfører trafik til den tilsigtede destination, snarere end alle noder på netværket. Hvis du udskifter et hub med en switch, bør du se en forbedring af dit netværks ydeevne.