Sådan fremskynder du din DSL-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ring til din telefonfirma eller internetudbyder og bede dem om at installere en POTS-splitter på din adresse. En POTS-splitter koster mindre end $70; installationspriserne varierer alt efter sted og firma.

2.

Sæt dit DSL-modem så tæt på POTS-splitteren som muligt. Sørg for at forbinde modemets telefonkabel til POTS-splitter telefonstikket mærket 'Digital' eller 'Modem' og ikke til 'Telefon' -stikket.

3.

Opsæt din router så tæt på DSL-modemet som muligt. Brug en trådløs router, hvis du har en; POTS-splittere installeres normalt i garager eller andre ubelejlige steder.

4.

Tilslut et DSL-mikrofilter til ethvert telefonstik med en telefon, der er tilsluttet det, og tilslut derefter telefonens kabler til mikrofilteret.

Tips og advarsler

  • Med kablede routere kan placeringen af ​​POTS-splitteren forårsage ubelejligt modem- og routerplacering; du kan springe over trin tre, hvis du foretrækker det. Men husk: jo mere kabler dit internet signal går igennem, jo ​​langsommere bliver det.
  • En DSL-digital abonnentlinje - Internetforbindelse er mindst fem gange hurtigere end den traditionelle opkaldsforbindelse, men selvom det ikke er hurtigt nok til brugere, der uploader og henter masser af data. Din maksimale forbindelseshastighed bestemmes af internettet tjeneste, du køber hos din udbyder, men de fleste brugere af hjemmet får ikke så meget fart ud af deres DSL-forbindelse som deres abonnement tillader. Få mest muligt ud af din forbindelse ved at holde telefonens stemme signaler og DSL modemets digitale signal fra at dele telefonlinjer. Der er to hovedværker af hardware, der gør dette: en POTS-ren gammel telefon service-splitter og DSL microfilter dongles.