Sådan logger du på Belkin Wireless G Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Log på din Belkin Wireless G Router

1.

Brug et Ethernet-kabel til at forbinde din computer til bagsiden af ​​din Belkin Wireless Router. Brug en af ​​de fire porte, der er mærket LAN på bagsiden af ​​din router.

2.

Åbn en webbrowser, f.eks. 'Firefox', 'Safari' eller 'Internet Explorer. '

3.

Klik på adresselinjen i din valgte webbrowser og skriv ind http://192.168.2.1 (dette er din routers standard IP-adresse). Tryk på 'Enter'.

4.

Når siden er indlæst, vil du være på Belkin router login skærm. Højreklik på 'Log ind.'

5.

Indtast, når du bliver bedt om routeradgangskoden. Hvis du ikke har ændret adgangskoden, skal du som standard lade pladsen indtaste adgangskoden tom.

Tips og advarsler

  • Når du har logget på din Belkin Wireless G Router, så kan du tilpasse routerindstillingerne. Hvis du vil ændre din trådløse adgangskode, aktiverer større netværkssikkerhed, aktiverer portvideresendelse, forbedrer din firewall-beskyttelse, så kan dette gøres på din router-startside.
  • Den trådløse trådløse G-router understøtter både Macintosh- og Microsoft-computere. Ved hjælp af 64- og 128-bit WEP-datakryptering, der giver bedre sikkerhed for dit netværk, tilbyder den 400ft Wi-Fi-understøttelse, der gør det muligt for brugerne at befri sig overalt i nærheden. Derudover har den også indbygget NAT og SPI-firewallbeskyttelse, der forhindrer eksterne indtrengere i at komme ind i dit private netværk. Den trådløse trådløse G-router giver også 16 brugere ad gangen mulighed for at bruge sit Wi-Fi-netværk, hvilket gør det perfekt til at pakke alle familiernes behov. Proceduren for at logge ind på din Belkin trådløse G-router gøres nemt ved at følge nogle få enkle trin.