Sådan stopper du opdateringerne, når du genstarter XP Home

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Systemegenskaber

1.

Åbn din computers 'Start' -menu og klik på linket 'Kontrolpanel'. Klik på linket 'Skift til kategorivisning', hvis din Kontrolpanel er for øjeblikket indstillet til 'Classic View'.

2.

Vælg indstillingen 'Ydelse og vedligeholdelse'. Klik på knappen 'Systemegenskaber'.

3.

Naviger til panelet mærket 'Automatiske opdateringer.' Klik på 'Sluk for automatiske opdateringer. Jeg vil opdatere min computer manuelt '-knappen.

4.

Klik på' Anvend 'og vælg' OK '. Genstart Windows XP-operativsystemet.

Registreringseditor

1.

Åbn Windows XP 'Start' -menuen og navigér til 'Kør' -alternativet. Skriv sætningen 'Regedit' i 'Kør' 'Enter.'

2.

Klik på registreringsmappen 'HKEY\_LOCAL\_MACHINE.' Naviger til undermappen 'SOFTWARE'. Vælg hver af undermapperne 'Microsoft, '' Windows NT, '' CurrentVersion 'og' Image File Execution Options. '

3.

Højreklik på mappen' Image File Execution Options 'og vælg' Ny '. Klik på 'Nøgle' og skriv 'wupdmgr.exe.' Tryk på 'Enter' for at gemme den nye nøgles navn.

4.

Højreklik på den nyoprettede 'wupdmgr. exe 'og vælg' Ny '. Vælg 'String Value' og skriv 'Debugger.' Tryk på 'Enter' og dobbeltklik på den nye 'Debugger' -indgang.

5.

Slet hvad der er gemt i tekstboksen 'Værdi dato' og erstat det med tegnene 'ntsd -.' Klik på 'OK', og luk registry editor vinduet. Genstart Windows XP.

Tips og advarsler

  • Fanen 'Automatisk opdateringer' i vinduet 'Systemegenskaber' giver dig også andre muligheder. I stedet for at stoppe alle opdateringer skal du enten klikke på 'Download opdateringer automatisk og underrette mig, når de er klar til at blive installeret' eller 'Underret mig før du downloader opdateringer og underret mig igen, inden du installerer mig' knappen og klik på 'Anvend'. < / li>
  • Registreringseditoren er fyldt med poster, der er afgørende for driften af ​​din computer. Du må aldrig ændre, slette eller tilføje data i registreringsdatabasen, medmindre du er sikker på, at ændringen skal foretages.
  • Windows XP-operativsystemet er som standard indstillet til automatisk at downloade opdateringer og service packs direkte fra Microsoft, når nye opdateringer er tilgængelige. I mange tilfælde kræver disse opdateringer, at du genstarter din computer, hvilket er forstyrrende, hvis du forsøger at få arbejde udført. Der er to separate måder at stoppe opdateringerne fra at installere, når du genstarter Windows XP, enten ved at slukke for funktionen i vinduet 'Systemegenskaber' eller ved at ændre en post i 'Registreringseditor'.