Sådan tilsluttes to bærbare computere til spil

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug et crossover Ethernet-kabel til at forbinde den første laptop til den anden bærbare computer. Fastgør den ene ende af kablet til LAN-porten (Local Area Network) eller Ethernet-porten på den første bærbare computer, mens den anden ende sluttes til LAN-porten på den anden bærbare computer. LAN / Ethernet-porten er en stikkontakt på din computer, hvor Ethernet-kablet skal være tilsluttet, så det kan opdage en netværksforbindelse.

2.

Sørg for, at de to bærbare computere tilhører den samme 'arbejdsgruppe'. Klik på 'Start' og højreklik på 'Denne computer.' Vælg 'Egenskaber' og klik på fanen 'Computer Name'. Vælg alternativet 'Skift' ud for 'At omdøbe en computer ....' Under 'Arbejdsgruppe' skal du ændre arbejdsgruppens navn, så de to computere tilhører samme. Klik på 'OK', når du er færdig.

3.

Konfigurer IP-adresserne på de to computere. Gå til 'Kontrolpanel' og derefter 'Netværksforbindelser.' Højreklik på din 'Local Area Connection' og vælg 'Properties'. Vælg 'Internet Protocol (TCP / IP)' og klik på 'Properties' igen.

4.

Under 'IP-adresse' indtastes 192.168.1.1 for den første computer og 192.168.1.2 for den anden computer. For 'Subnet Mask' taster du 255.255.255.0 for begge computere. Lad 'Standard Gateway' være tom, og klik derefter på 'OK'. Genstart computere. De bør være klar til LAN-spil ved opstart.

Tips og advarsler

  • For at kontrollere, at de to computere er tilsluttet et enkelt netværk, skal du klikke på 'Start , 'Kør', og skriv derefter 'cmd' for at åbne kommandopromptvinduet. Skriv 'ping' efterfulgt af IP-adressen på den anden computer (antag, at IP-adressen er 192.168.1.2, skriv 'Ping 192.168.1.2' og tryk derefter på 'Enter'). Hvis svaret siger 'Ping time out', er computeren ikke korrekt forbundet.
  • Når du tilslutter to bærbare computere, skal du sørge for, at det Ethernet-kabel, du bruger, er 'cross-over' og ikke 'straight-through'. ' Ellers kan den lokale netværksforbindelse mellem de to computere ikke etableres med succes.
  • To bærbare computere kan tilsluttes for at oprette et lokalt netværk, som giver dem mulighed for at kommunikere med hinanden for spil såvel som fildeling. Selvom der findes flere måder at forbinde to computere på, diskuteres denne artikel den nemmeste måde at etablere en forbindelse mellem de to enheder på.