Kan du bruge en eksternt skrivebordstilslutning på et trådløst netværk?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hastighed

Hastigheden af ​​den trådløse forbindelse er en vigtig faktor for en jævn fjernbetjening af computere. For den optimale fjernbordsoplevelse skal brugerne have den hurtigste trådløse forbindelse til rådighed, helst 802.11g eller 802.11n, selvom 802.11b stadig fungerer.

Stabilitet

En stabil trådløs forbindelse er vigtig for en jævn fjernbetjening af computere , da det eliminerer tabte forbindelser, der bidrager til dårlig bevægelse på fjerncomputeren. Sørg for, at forbindelsen har en god, uhindret modtagelse fra den trådløse router for at sikre en stabil forbindelse.

Netværkssikkerhed

Ved tilslutning til et fjernt skrivebord skal du altid bruge en sikker trådløs forbindelse. Dette sikrer, at dine data er krypterede, hvilket minimerer risikoen for din computer og fjerncomputeren.

Trådløs forbindelse

Mens trådløst er fint at oprette forbindelse til et fjernt skrivebord, anbefales en kablet netværksforbindelse til fjernværtscomputeren . Trådløse forbindelser sikrer den bedste netværksforbindelsehastighed og stabilitet.

Andre overvejelser

Det anbefales ikke at køre grafiske intensive programmer som video eller billedredigering på fjernbetjeningen. Grafikintensive programmer kræver en høj dataoverførselshastighed for en jævn oplevelse, som et fjernt skrivebord med en trådløs forbindelse ikke er optimeret til. Remote desktop software bruges til at oprette forbindelse til en fjerncomputer over internettet for at bruge den som om den var foran brugeren. En trådløs internetforbindelse kan bruges til at oprette forbindelse til et fjernt skrivebord, men anbefales ikke til værtscomputeren.