Sådan Reset en Netgear Network Key

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Primær fabriksindstilling

1.

Se efter den cirkulære forsænket knap, der er markeret 'Nulstil' bag på Netgear-router.

2. < / p>

Brug en nål eller en papirclips, og tryk på 'Reset' -knappen og hold den nede i 10 sekunder, indtil testlampen begynder at blinke.

3.

Slip knappen og vent på routeren for at fuldføre genstart.

4.

Indtast standardadgangskoden (adgangskode eller 1234) for at logge ind. Hvis du ikke kan logge ind, fortsæt til sektion 2 og udfør en sekundær fabriksåbning.

Sekundær fabriksindstilling

1.

Tag netstikkentralen fra Netgear ud, og sluk routeren.

2.

Tryk og hold knappen 'nulstil' nede.

3.

Slut strømforsyningen til router igen og drej

4.

Hold nulstil knappen nede i yderligere 20 sekunder.

5. < / p>

Slip kun knappen 'Reset', når testknappen begynder at blinke. Routeren vil nu begynde at genstarte. Når genstart er færdig, skal du indtaste din standardadgangskode og logge ind. Din router s konfigurationsindstillinger er blevet nulstillet.

Nulstilling af en Netgear-netværksnøgle vender routeren tilbage til standardindstillingerne og sletter alle tidligere lagrede personlige oplysninger. Alle Netgear routere har et indbygget generisk standard brugernavn og adgangskode (admin / password). Når din Netgear-router er nulstillet, vil den vende tilbage til disse indstillinger, og det vil fungere som om det var frisk ud af kassen. Hvis du har åbnet havne til 'port-forwarding' eller indstiller forældrekontrol, bliver disse alle slettet. Derfor anbefaler Netgear, at du noterer nogen af ​​disse brugerdefinerede indstillinger før en fabriksåbning.