Sådan får du gratis WiFi-signaler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller din computers hardwarespecifikationer. Hvis din bærbare computer leveres med et internt Wi-Fi-kort, behøver du ikke yderligere hardware til at få adgang til gratis Wi-Fi.

p> 2.

Hvis din bærbare computer ikke er udstyret med et indbygget trådløst kort, skal du tilslutte en USB Wi-Fi dongle til en åben USB-port på computeren. Denne vedhæftning ligner et stort USB-flashdrev. Afhængigt af din computer model vil du se et sæt USB-porte enten på siden, den forreste eller den bageste side af enheden.

3.

Kontroller gratis Wi-Fi signal inden for rækkevidde af din bærbare computer. Du kan gøre dette ved at klikke på det trådløse ikon på din computers skrivebord. Ikonets nøjagtige placering vil variere afhængigt af hvilket operativsystem din computer bruger. I Windows vises ikonet på højre side af værktøjslinjen nederst (systembakken). I OS X til en Mac-computer er ikonet ved siden af ​​volumenkontrollikonet på højre side af skrivebordets øverste værktøjslinje.

4.

Efter du klikker på det trådløse ikon, du vil se en liste over tilgængelige Wi-Fi-netværk. Netværk, der er opført som 'krypteret' (Windows) eller med et hængelåsikon ved siden af ​​dem (Mac), er beskyttet med adgangskode. Rul gennem listen og se for et netværk uden sådanne betegnelser.Disse er generelt offentlige netværk.

5.

Klik på navnet på et åbent offentligt netværk på listen. Hvis du bliver bedt om et kodeord, Du har ikke valgt et gratis offentligt netværk.

6.

Vent nogle øjeblikke efter at du har klikket på navnet på det offentlige netværk. Derefter modtager du en opdatering på skærmen, der bekræfter din forbindelse til netværket. Du kan nu surfe på internettet ved hjælp af den gratis Wi-Fi-forbindelse.

Trådløse internetforbindelser giver brugervenlighed på farten for forbrugere og forretningsfolk. Offentligt tilgængelige Wi-Fi-netværk kan udnyttes gratis i mange restauranter, barer og biblioteker. Søgning ud og adgang til disse gratis Wi-Fi-signaler kræver kun et internt trådløst kort eller en ekstern USB Wi-Fi-dongle.