Sådan genstarter Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for de computere, der er tilsluttet den trådløse router. De fleste computere genkender ikke internetforbindelsen, når Linksys-routeren genstarter. Den nemmeste måde at genoprette internetforbindelsen på computeren er at starte den op, når routerens genstart er færdig.

2.

Sluk den trådløse router ved at fjerne den tilsluttede netledning til bagsiden af ​​Linksys-routeren. Linksys routere har ikke en strøm tænd / sluk switch. Strømmen fjernes ved at fjerne stikket.

3.

Sluk for internetmodemet ved at trække netledningen ud af bagsiden. Ligesom Linksys-router har de fleste modemmer ikke en strøm tænd / sluk-switch.

4.

Tænd for internetmodemmet igen ved at sætte stikket i strømkablet i bagsiden. Lad router starte op i en periode på 30 sekunder, eller indtil 'Data' -lyset lyser med et blinkende mønster.

5.

Slå Linksys-routeren igen ved at tilslutte strømkabel tilbage i ryggen. Lad router starte op, indtil 'Internet' og 'Trådløst' lys tændes. 'Internet' lyset blinker, og det 'trådløse' lys er solidt.

6.

Tænd for hver computer, der er tilsluttet Linksys router.

Genstart af en Linksys-router er lige så simpelt som at tage netledningen ud, men nogle gange kan computeren ikke oprette forbindelse til internettet. Routeren fungerer sammen med modemet og computeren for at give brugerne adgang til internettet trådløst. Når en af ​​de tre komponenter genstartes, kan det få nettet til at fungere ukorrekt. På grund af dette slukkes alle tre komponenter og genstartes på en bestemt måde for at sikre, at netværket fungerer korrekt efter genstart.