Sådan opretter du forbindelse til internettet med DSL i stedet for opkald

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' menuen i Windows, naviger til 'Kontrolpanel', vælg 'Netværk og deling' og klik på indstillingen for at oprette et nyt hjemmenetværk.

2.

Klik på den mulighed, der informerer WIndows om, at du ejer et DSL-modem, når du bliver bedt om det. Din computer finder alle DSL-modemmer, der er tilsluttet computeren via Ethernet eller USB. Kontrollér, at Ethernet-ledningen er sluttet til bagsiden af ​​din computer, og din telefonledning er tilsluttet fra din telefonstik til bagsiden af ​​DSL-modemet.

3.

Vælg modem du bruger i øjeblikket, når din computer lokaliserer den. Dit modem er normalt identificeret ved dets mærke (Netgear, Westell, Linksys, osv.). Din computer kan genstarte modemet for at konfigurere sig selv og give dig adgang til internettet.

4.

Opret et unikt navn til dit nye netværk, når du bliver bedt om det. Gem ændringer og luk.

5.

Klik på 'Start' menuen i Windows, gå til 'Kontrolpanel', klik på 'Netværk og deling' og vælg 'Internetindstillinger . '

6.

Klik på fanen' Forbindelser 'og vælg' Ring når en netværksforbindelse ikke er til stede. ' Denne mulighed vil altid få adgang til din DSL-forbindelse, men hvis DSL nogensinde er utilgængelig, vil den forsøge at bruge din opkaldsforbindelse. Vælg indstillingen 'Ring aldrig til en forbindelse', hvis du vil fjerne muligheden for, at din computer forsøger at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af opkald permanent. Klik på 'OK' og luk.

7.

Åbn din foretrukne browser (Firefox, Internet Explorer) og få adgang til et websted for at bekræfte, at du har forbindelse til internettet.

DSL er et hurtigere alternativ til at få adgang til internettet sammenlignet med opkald. En opkaldsforbindelse forbinder din telefonlinje (jordlinje), og den hurtigste forbindelseshastighed, den tilbyder, er 56 kbps. DSL kan tilbyde hastigheder på mere end 15 Mbps, hvilket betyder at du kan downloade en sang i sekunder snarere end i minutter. Hvis du allerede har oprettet en konto hos en internetudbyder for DSL-service, og dit modem er tilsluttet, kan du surfe på internettet ved hjælp af DSL om få minutter.