Sådan Wire Cat6 Wall Jacks

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag en tomme af yderbeklædning fra CAT-6-kabelens ende med en kabelafstryger. Du vil se fire par farvede snoet trådpar inde i et CAT-6-kabel, eller i alt otte farvekodede ledninger. Tag hoveddækslet af Keystone-jacket ud ved at smutte af snap-on låsen på sin side.

2.

Læg alle ledninger i midten af ​​jacket og ordne hver for at matche den tilsvarende farvekodede slot på Keystone jacket. Vedhæft hver farvet ledning til den tilsvarende slot ved at trykke på ledningerne med den plastik 'stans ned' header, der fulgte med stikket. De enkelte ledninger skal forblive vredet sammen inden for 1/2 tommer af deres forbindelsespunkt til stikket for at maksimere datatransmission.

3.

Udskift Keystone jackdækslet. Fastgør Keystone-stikket i vægpladen bagfra, og tryk på bunden af ​​stikket for at fastgøre bundlåsen. Tryk på toppen af ​​Keystone-stikket for at snappe det fast på vægpladen, og fastgør vægpladen fast på væggen med skruer.

Tips og advarsler

  • Der er to typer CAT-6 Keystone jack: 568-A og 568-B. Kontroller stikket i den anden ende af CAT-6-kablet for at vide, hvilken enhed der er installeret. Du skal bruge den samme type stik til alle ender af netværkskablet.
  • Kategori 6-kabel, der almindeligvis betegnes Cat-6, bruges til at sende Ethernet-rammer med en hastighed på en gigabit per sekund. Det fungerer bedst, når alle netværkscomputere og eksterne enheder arbejder med gigabit eller højere hastigheder. Separatorer i Cat 6-kablet holder hvert par i kontakt med de andre, hvilket resulterer i en båndbredde, der er dobbelt så hurtig som Cat 5 og Cat 5e. Der er otte ledninger snoet sammen for at danne fire par, som ender i en vægstik inde i dit hus eller kontor. Tilslutning af en Cat 6 jack er let, og er noget, du kan lære.