Sådan får du trådløst internet på et DSL-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk DSL-modemets strømkabel ud. Tag stikket ud af routeren eller computeren.

2.

Slut den trådløse routerens strømforsyning til en stikkontakt, og tilslut derefter det lille strømforsyningsstik fra adapteren bag på den trådløse router.

3.

Slut Ethernet-kablet tilsluttet til DSL-modemet i Ethernet-porten på den trådløse router mærket 'WAN' eller 'Internet'.

4 p> Flyt musemarkøren til bunden af ​​skærmen for at hente Windows-proceslinjen. Klik på det trådløse signalstyrkepanel på højre side af proceslinjen.

6.

p> Klik på det trådløse netværk, der er oprettet af den trådløse router. Som standard opretter de fleste trådløse routere deres netværk efter deres fabrikant. For eksempel opretter en D-link trådløs router et trådløst netværk ved navn 'dlink', mens en Linksys-router opretter en netværk, der hedder 'linksys'. Du har nu trådløst internet via DSL-modemet.

Tips og advarsler

  • Computeren har brug for en trådløs adapter til at oprette forbindelse til en trådløse internet-signal. De fleste bærbare computere fra 2010 leveres med forudinstallerede trådløse adaptere, men du skal muligvis købe et trådløst Ethernet-kort til alle stationære computere, du har.
  • En DSL-internetforbindelse gør det nemmere at surfe internettet og downloade film og musik hurtigere, men de fleste modemmer kræver brug af et Ethernet-kabel for at oprette forbindelse til internettet. Tilslutning til internettet trådløst via et DSL-modem eliminerer behovet for et Ethernet-kabel, så du kan surfe på internettet fra hvor som helst computeren kan få adgang til det trådløse netværk. Meget få DSL-modemer har indbygget trådløs kapacitet; du vil sandsynligvis skulle købe og oprette en trådløs router for at få trådløst internet.