Sådan installeres Verizon Wireless Broadband Software

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt softwareinstallations-cd'en i computerens diskdrev. Vent til installationsguiden skal indlæses på skærmen. Hvis installationsguiden ikke uploades, skal du klikke på 'Start', '(My) Computer' og dobbeltklikke på cd-ikonet. Når cd-vinduet læses, skal du klikke på 'Kør', og installationsguiden vises på skærmen.

2.

Klik på 'Næste' på velkomstsiden, og accepter derefter licensaftalen når det er vist til dig. Du må ikke installere softwaren uden at acceptere denne aftale.

3.

Vælg 'Næste' to gange for at forlade installationsstedet og navnet som det er, og vælg derefter 'Installer'. Dette installerer Verizon Wireless Broadband-softwaren på computeren. Når et komplet vindue vises, angives det, at softwaren er færdig med at installere på computeren.

Når du installerer Verizon Wireless på din computer, skal du først uploade og installere den medfølgende Verizon Wireless Broadband-software. Denne software leveres med den nødvendige hardware, og kræver ikke nogen yderligere programmering eller funktioner til at køre på systemet. Når installationsprocessen er færdig, skal du dog holde cd'en klar, da andre computere, der ønsker at oprette forbindelse til bredbåndstjenesten, har brug for denne cd.