Sådan justeres lydstyrken på Skype

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Skype-programmet på din computer. Start et opkald til en af ​​dine kontakter eller til en anden telefon. Volumenet kan kun justeres, når du er i et opkald.

2.

Se på værktøjslinjen øverst i Skype-vinduet. Det vil have valgmuligheder som slutopkald, stum og juster lydstyrke.

3.

Klik på 'Juster lydstyrke'. Der vises en skyder, der kan flyttes for at justere lydstyrken. Flyt skyderen til venstre for at dreje lydstyrken ned eller til højre for at skrue op på lydstyrken. Hvis det ikke virker, skal du klikke på 'Check Settings'.

4.

Klik på 'højttaler' knappen. Dette vil medbringe en anden skyder. Skub det til venstre for at mindske volumen og højre for at skrue det op.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger hovedtelefoner med Skype og har problemer Juster lydstyrken, sørg for, at hovedtelefonerne er tilsluttet computeren korrekt. Kontroller også styrken af ​​din internetforbindelse.
  • Hvis du justerer lydstyrken fra Skype-vinduet, virker det muligvis nødvendigt at justere højttalerne på din computer manuelt.
  • Skype er det øverste program til Voice over Internet Protocol tilgængelig. Det har gjort øjeblikkelig kommunikation over hele kloden tilgængelig for alle med en computer og internetadgang. Det kan downloades gratis på www.skype.com. Skype er ret nemt at bruge, når du ved hvordan. Det er vigtigt at lære alle Skype's grundlæggende funktioner, inden de bruges. Dette inkluderer justering af lydstyrken.