Sådan måles din DSL-liniehastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din internetbrowser.

2.

Gå til et websted for internethastighedstest. (Se Ressourcer.)

3.

Klik på knappen 'Start test' eller 'Start test'. Testpladsen for båndbredde vil måle, hvor længe din DSL-linje tager for at downloade og uploade filer af forskellig størrelse og beregne din liniehastighed baseret på den tid, du tager.

Tips og advarsler

< / p>
  • Hvis båndbredde-teststedet lader dig vælge et sted, hvor du skal teste, skal du vælge den nærmeste til dig.
  • DSL-liniehastighed måles typisk i kilobits pr. sekund eller kbps. Dette er ikke det samme som kilobytes pr. Sekund eller KB / s. 8 kbps er omtrent det samme som 1 KB / s, giver eller tager 10 procent.
  • 'Ping' er en måling af, hvor længe det tager signaler at komme tilbage fra din tjenesteudbyder; Det er mål i millisekunder, eller ms.
  • Internetudbydere sælger en bred vifte af DSL-internetforbindelsespakker med forskellige hastigheder. Der er en række online-muligheder, du kan bruge til at sikre, at din internetforbindelse er så hurtig som din udbyder siger det er. Din DSL-linieforbindelseshastighed måles med antallet af kilobits eller megabits per sekund, som det kan downloade og uploade, og hvor lang tid det tager for et signal at rejse fra din computer til din tjenesteudbyders servere og derefter tilbage til din computer.